____Overview
____General Info
____Facilities
------------Restaurant
____How To Get There
____Activities
____Map
____Contact Us
 
Villa De Oro

Επισκόπηση
Villa De Oro Beach Resort είναι μία περίφημη Λευκή παραλία της Boracay. Την πόρτα ανοικτή για την καλύτερη beachfront του νησιού όπου θα αντιμετωπίσετε απόλυτη ηρεμία και άνεση. Villa De Oro Beach Resort προσφέρει την απόλυτη άνεση, για οποιαδήποτε επιλεκτική ταξιδιώτη που επιθυμεί τίποτα περισσότερο από το καλύτερο, ένα πρώτης τάξης θέρετρο έχει να προσφέρει. βρίσκεται σε μια ιδιωτική ακτή δίπλα στην ακτή ανακάλυψη και μπροστά από το Mr. Holidays Hotel.

Θέση
Villa De Oro έχει οριστεί για τον καλύτερο χώρο των ιδιωτικών δροσερό ελίτ Βόρεια station1. Πρόκειται για χώρα μακριά από μαζικές πλήθους ανθρώπων για να μας δώσει την ιδιωτική ζωή, χαλάρωση, για να ξετυλίξουν και να είναι μακριά από κοσμικούς νοιάζεται. Αυτό είναι πώς Villa De Oro νοιάζεται για τους καλεσμένους μας. Η Villa De Oro είναι μια μονάδα δίσκου βάρκα 90 λεπτά από το αεροδρόμιο του Kalibo Cagban λιμάνι ή το νησί.

Σχετικά με το Boracay «Villa De Oro Beach Resort»
Όταν ταξιδεύετε μέσω των 7,107 Νήσων των Φιλιππίνων, θα βρείτε καταπληκτικές φυσικό τοπίο σαν Boracay «Villa De Oro Beach Resort», δεν είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει ένα νησί που ξεχωρίζει, αλλά Boracay «Villa De Oro Beach Resort». Στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» μπορείτε να βρείτε μια τεσσάρων μήκους λευκής Τάλκης σκόνη αμμώδη παραλία, τυρκουάζ κρυστάλλινα γαλάζια νερά και ρομαντικά σκηνικά. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του Panay νησί και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με καραβάκι. Λόγω της φυσικής ομορφιάς, το νησί του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι μια κορυφαία παραλία στην Ασία. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι επίσης γνωστή και ως πύλη στον παράδεισο.

Δύο (2) km έξω από το βορειοδυτικό άκρο του νησιού Panay στην περιοχή της Δυτικής Visayan στις Φιλιππίνες είναι Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί των Φιλιππίνων περίπου 345 χλμ (200 μίλια) νοτίως της Μανίλα. Αυτό είναι εννιά χιλιόμετρα και απλώνονται πάνω από τα 2,563.86 στρέμματα (1.038 εκτάρια). Στο στενότερο σημείο του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι μόνο 1 χμ πλάτος.

Amihan και Habagat καιρός εποχές στη Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι γενικά τις καιρικές συνθήκες. Amihan σημαίνει ένα δροσερό βορειοανατολικό άνεμο και Habagat σημαίνει Δύση ή Northeast wind; Νοτιοδυτική Μουσώνας. Η Amihan εποχή χαρακτηρίζεται από ήπιες θερμοκρασίες, ελάχιστη ή καμία βροχόπτωση και μια επικρατούσα ανέμους από τα ανατολικά. Η Habagat εποχή χαρακτηρίζεται από ζεστός και υγρός καιρός, συχνές και έντονες βροχοπτώσεις και μια επικρατούσα ανέμου από τη Δύση.

Το μοτίβο εποχιακές Amihan και Habagat είναι ο διακόπτης προς την κατεύθυνση του ανέμου είναι ο κύριος δείκτης στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort». Boracay «Villa De Oro Beach Resort» θα είναι το Habagat καιρού για το υπόλοιπο του έτους και το Amihan καιρού μοτίβα από κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο να κάποτε στο Μαΐου ή του Ιουνίου. Οι ημερομηνίες αυτές μπορεί να ποικίλλει σε μεμονωμένα έτη, όμως.

Τροπικές καταιγίδες μπορεί να έχει επιπτώσεις Boracay «Villa De Oro Beach Resort» ανά πάσα στιγμή του έτους, αλλά είναι πιο πιθανό να δούμε κατά τη διάρκεια της περιόδου Habagat. Διάρκεια της ημέρας θερμοκρασίες στις Boracay «Villa De Oro Beach Resort» γενικά κυμαίνονται από 77-90 ° F (25-32 ° C) από την έναρξη της σεζόν Amihan σε Φεβρουάριο ή Μάρτιο και αύξηση στην περιοχή 82-100°F(28-38°C) με την έναρξη της σεζόν Habagat. Κατά τη διάρκεια περιόδων Tropical Storm στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort», θερμοκρασίες μπορεί να πέσει κάτω από 68 ° F (20 ° C).

ATI φυλή ήταν η αρχική αποίκους της Boracay «Villa De Oro Beach Resort». Boracay «Villa De Oro Beach Resort» έγινε ένα ανεξάρτητο επαρχία στις 25 Απρίλιος 1956 και μέρος της επαρχίας Aklan. Τουρισμού, άρχισε να αναπτύσσεται στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort», και το νησί έγινε δημοφιλής με backpackers στη δεκαετία του 1980 undiscovered παλαιότερα δεν ήταν μέχρι τη δεκαετία του 1970.

Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί ήταν ένα μυστικό well-guarded πριν πολλά χρόνια, σχεδόν possessively έτσι ότι λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή. Όταν ένα πλήρωμα ξένη ταινία «ανακάλυψε τυχαία» το Παραδεισένιο Νησί, ήταν μόνο in the 60s. Άλλοι έγραψε ένα βιβλίο, που περιελάμβανε ρέϊβ αξιολογήσεις του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» που άλλαξαν ρυθμό του νησιού από το να είναι ένα ήσυχο μυστικό τελικά ψηφίστηκε ως η καλύτερη παραλία στον κόσμο.

Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι ένα φαινόμενο, αφού Aklan για πολλούς τουρίστες είναι συνώνυμος με Boracay «Villa De Oro Beach Resort» · στην πραγματικότητα, πολλοί πιο γνωρίζουν σχετικά με το Boracay «Villa De Oro Beach Resort» από ό, τι Aklan. Σε περίοδο αιχμής, ορισμένοι ο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» πληθυσμός του νησιού μπορεί να swell έως 20.000. Μια λέξη στο νησί Boracay «Villa De Oro Beach Resort» προστίθεται ένα μπόνους για τις ταξιδιωτικές κουραστεί κληρονομιάς.

Είναι το νησί «Villa De Oro Beach Resort» Boracay υπό του διοικητικού ελέγχου της Φιλιππινών τουρισμού αρχής, σε συντονισμό με την επαρχιακή κυβέρνηση των Aklan αποτελείται από το barangays Manoc-Manoc, Balabag και Yapak (3 από τα 17 barangays που συγκροτούν το Δήμο Μαλαϊκά).

Το Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί ήρθε στην διεθνή προσοχή όταν Ευρωπαϊκό backpackers, κυρίως γερμανικά, έγραψε σχετικά με αυτό το ειδυλλιακό νησί με την θάλασσα της Νότιας Κίνας παρόλο που Boracay «Villa De Oro Beach Resort» ήταν γνωστή στους αλιείς της δεκαετίας του 1980 και μερικές από τις εκτάσεις που αποτελούν ιδιοκτησία από μη μονίμους κατοίκους. Η αγγλική ζαχαροπλάστης του νησιού «Villa De Oro Beach Resort» Boracay είναι ένα από το παλαιότερο τουριστικό του εγκαταστάσεων. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» θα μπορούσε να καυχάται πέντε αστέρων καταλύματα και ένα γήπεδο γκολφ από το τέλος της δεκαετίας του 80, πολλά υπόλοιπα σπίτια είχε κατασκευαστεί και μέχρι το τέλος του αιώνα. Ψηφίστηκε ως μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου το 1990 και ξανά το 1996 ως το νούμερο ένα τροπική παραλία κόσμους.

Λευκή άμμος παραλία είναι Boracay «Villa De Oro Beach Resort» της Κεντρικής έλκει, Boracay «Villa De Oro Beach Resort» του νοτιοδυτικό πλαισιώνουμε, ένα στολίδι της φύσης που εκτείνεται για περίπου τέσσερα χιλιόμετρα, όπου οι περισσότερες από τις βραχώδεις και υπόκεινται σε επικίνδυνα ρεύματα είναι στα βορειοανατολικά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περίοδος των βροχών. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» υφάλων καθιστούν το νησί ένα ιδανικό μεταπήδησης απενεργοποίηση σημείο για την ενθουσιώδη δύτες scuba ή snorkelers.

Θάλασσα νωπά τρόφιμα μπορούν να βρεθούν και που μπορούν να μαγειρεύονται δίκιο ή ενώπιον της όταν μία διαμένει και για αυτές στον προϋπολογισμό της οικονομίας πάνε για το Boracay «Villa De Oro Beach Resort» talipapa, ή Boracay «Villa De Oro Beach Resort» άνοιγμα αγοράς. Αλλά Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί έχει πολλά εστιατόρια τροφοδοσίας για όλα τα γούστα. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» έχει εξοπλισμοί για θαλάσσια σπορ, καθώς και μαθήματα για καταδύσεις και wind surfing.

Τουρισμού στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» βρίσκεται στο αποκορύφωμά κατά τη διάρκεια της περιόδου Amihan, εν μέρει εξαιτίας του ανέμου και καιρού μοτίβο. Φυσάει ο άνεμος που επικρατεί από την Ανατολή Boracay «Villa De Oro Beach Resort» κατά τη διάρκεια της Amihan. Το νερό Boracay «Villa De Oro Beach Resort» Λευκή παραλία είναι συχνά υαλώδης ομαλή. Λόφους στη Βόρεια και Νότια άκρα της Boracay «Villa De Oro Beach Resort» που νησιωτικά κανάλι και ο άνεμος σεζόν Amihan από την Ανατολική πλευρά του νησιού, Boracay Beach Bulabog «Villa De Oro Beach Resort» στο κεντρικό τμήμα της Ανατολικής πλευράς του νησιού κάνει προστατεύεται ο Ύφαλος ύδατα απενεργοποίηση αυτή την παραλία ιδανική για windsurfing και kite boarding / kite surfing.

Πολυτελές ξενοδοχείο τύποι προϋπολογισμό και Σπαρτιατική δωμάτια είναι αριθμός τύπων καταλύματα διάσπαρτα σε όλο το νησί «Villa De Oro Beach Resort» Boracay. Κατά μήκος των White Beach, είναι συχνά καθορισμένη θέση σε σχέση με τις Boracay «Villa De Oro Beach Resort» τρεις βάρκα σταθμούς, αν και οι σταθμοί δεν είναι πλέον σε λειτουργία. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» σταθμό 2 είναι περίπου στο κέντρο της παραλίας, με Boracay «Villa De Oro Beach Resort» σταθμοί 1 και 3 αντίστοιχα περίπου ίση απόσταση στα βόρεια και Νότια απολήξεις του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί. Ζώνη του σταθμού «Villa De Oro Beach Resort» Boracay 3 είναι όπου περισσότεροι από τα φθηνότερα καταλυμάτων βρίσκονται, ενώ σταθμός «Villa De Oro Beach Resort» Boracay 2 προορίζεται για όσους θέλουν να γίνουν μέσα σε γειτνίαση με τις γραμμές. Σταθμός «Villa De Oro Beach Resort» Boracay 1, είναι εν τω μεταξύ, όπου μπορείτε να βρείτε τις πιο απομονωμένες καταλύματα, προσφέρει ησυχία για εκείνους που αναζητούν ένα συνέλθει από το συνηθισμένο γεμάτο δράση Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νυχτερινή σκηνή.

Οι περισσότεροι Boracay «Villa De Oro Beach Resort» Ξενοδοχεία και θέρετρα έχουν εποχική τιμή επίπεδα, με υψηλή σεζόν τιμές γενικά συμπίπτει με ημερομηνίες Amihan σεζόν. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» έχει άνω των 350 Boracay «Villa De Oro Beach Resort» παραλία θέρετρα προσφέροντας περισσότερες από 2.000 δωμάτια που κυμαίνονται σε ποιότητα από πέντε αστέρων με προϋπολογισμό καταλύματα, έτσι τους τουρίστες είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ό, τι είναι αυτό που ψάχνουν. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των εστιατορίων, μπαρ, μπυραρίες και νυχτερινά κέντρα. Δραστηριότητες αναψυχής που είναι διαθέσιμα στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» περιλαμβάνουν κατάδυση, snorkeling, ιστιοσανίδας, kite boarding και παραλία χαλάρωση. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι η τοποθεσία της ένα γήπεδο γκολφ παγκόσμιας κλάσης 18-τρύπα par 72 σχεδιαστεί από Graham Marsh.

Boracay «Villa De Oro Beach Resort» διαθέτει δύο αεροδρόμια που εξυπηρετούν, το διεθνές αεροδρόμιο Kalibo στο Kalibo, αρκετά κοντά στο «Villa De Oro Beach Resort» Boracay και Godofredo σ. Ramos αεροδρόμιο (συνήθως αναφέρεται ως «Αεροδρόμιο Caticlan») σε Caticlan, 30 λεπτά με τη βάρκα βόλτα να Boracay «Villa De Oro Beach Resort».

Η ισχυρή δημοκρατία ναυτικών Highway (SRNH) διέρχεται από Caticlan που είναι το δυτικό τμήμα της Boracay «Villa De Oro Beach Resort», με οχηματαγωγά από Roxas, ανατολικών Mindoro σύνδεσης του λιμένα της Caticlan jetty.

Αυτοκίνητα-τρίκυκλα κατά μήκος το κεντρικό δρόμο του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» ή περπατώντας κατά μήκος των παραλιών της Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι τα δύο κύρια μέσα μεταφοράς. Κατά μήκος της διαδρομής «Villa De Oro Beach Resort» Beachfront Boracay, Pedicabs είναι επίσης διαθέσιμα για τις μεταφορές. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» άλλα μέσα μεταφοράς inclu
Μηχανοκίνητοι bancas και paraws πλου διατίθενται προς ενοικίαση για να εξερευνήσετε γύρω από τις ακτές του νησιού «Villa De Oro Beach Resort» Boracay. Γύρω από το νησί «Villa De Oro Beach Resort» Boracay είναι εξωτερικό στήριγμα ακάτου κανό και κοινή αξιοθέατα στα ύδατα. Επιβάτες μπορεί να κάθεται πάνω σε μια πλατφόρμα Τραμπολίνο μεταξύ το εξωτερικό στήριγμα ακάτου υποστηρίζει ιστιοπλοΐα paraw είναι μια στενή κύτους με τη βάρκα με ευσταθείας είτε οι δύο πλευρές. Αυτά είναι εξαιρετικά γρήγορη απενεργοποίηση του ανέμου στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort», αλλά μπορεί να είναι δύσχρηστες για άπειρους ναύτες.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ

Ασιατική περιοδεία Windsurfing, με το εβδομαδιαίο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» διεθνής διασκέδαση Διοικητικού Συμβουλίου Κυπέλλου ανταγωνισμού συνήθως που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στην παραλία Bulabog, Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι ένα από τα ανταγωνιστικά τόπους.

Κάθε Ιανουάριο στην Boracay Kalibo «Villa De Oro Beach Resort» σε κοντινό νησί Panay, το γνωστό Ati-Atihan Φεστιβάλ λαμβάνει χώρα. Συνήθως με την δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ένα πολύ μικρότερο Ati-Atihan Φεστιβάλ γιορτάζεται στις Boracay «Villa De Oro Beach Resort».

Μια τελική εκδήλωση οινογευσία κατέχει ετησίως από το 2003, συνήθως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Boracay «Villa De Oro Beach Resort» ανοιχτή ασιατική παραλία Ultimate τουρνουά.

ΘΈΣΗ ΙΣΤΟΡΊΑ

AKLAN όπου Boracay «Villa De Oro Beach Resort» βρίσκεται μεταξύ 11 ° 09' 30 «N και 12 ° 01' 00 "N, και γεωγραφικό μήκος 121 ° 50' 00 «E και 122 ° 34' 45 «E, Aklan νησί του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» όπως Capiz κοντά στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» μοιράζεται βόρεια ακτή του νησιού περίπου τριγωνικό Panay σαν νησί laso της Boracay «Villa De Oro Beach Resort». Περισσότερο από το ένα τρίτο του εδάφους της είναι ορεινό, αλλά Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί έχει λίγες, με δυτική πλευρά του Aklan, κοινή χρήση η υψηλή Κορδιλιέρα που χωρίζει την επαρχία από αντίκα που είναι κοντά στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» καθώς και. Το Νότο οριοθετείται από Κεντρικής Κορδιλιέρας του νησιού Panay, όπου Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι ευρίσκονται, κοινά για τις επαρχίες της Capiz και του Ιλόιλο. Μια διακοπή της Κορδιλιέρα σε Nabas επιτρέπει την δίοδο προς Pandan, αντίκα και άλλα το πέρασμα Boracay «Villa De Oro Beach Resort». Τα πεδινά περιορίζονται σε μια στενή λωρίδα που ξεκινά από την ακτή και επεκτείνεται προς τους πρόποδες, την ευρύτερη είναι το floodplains του το Ibajay (30 χλμ) και Aklan ποταμών (60 kms), δύο των πέντε μεγάλων ποταμών στην επαρχία ενώ Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί είναι σαν ένα παπούτσι. Το κενό στην Sibuyan θάλασσα ποτάμια. Τα άλλα ποτάμια είναι ο Tangalan, η Jalo και η όνυχα.

Αρχή του Aklan ως πάγια περιοχή πριν ήταν γνωστό Boracay «Villa De Oro Beach Resort» είναι wreathed στην ψευδεπίγραφη και τεκμηριωμένη ιστορική ισχυρισμούς και Υπόμνημα. Είναι δύσκολο να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το νησί και το Boracay «Villa De Oro Beach Resort» με τον ερχομό του οι Ισπανοί. Το 1566, το Αυγουστιανή θορυβωδώς Martin de Rada είχε αρχίσει διακήρυξαν Panay νησί, συμπεριλαμβανομένου του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» ακτογραμμές, όπου κήρυξε το ευαγγέλιο σε Pan-ay, Capiz, Boracay «Villa De Oro Beach Resort» η ίδια και στο Dumangas. Ωστόσο, οι εξαγωγές εξακολούθησαν ιεραποστολικό έργο τους στο «Villa De Oro Beach Resort» Boracay και Panay και στα 1581 evangelized Kalibo, συμπεριλαμβανομένων των Boracay «Villa De Oro Beach Resort» και το 1596, Ibajay. Δύο τομείς ειδικότερα Boracay «Villa De Oro Beach Resort» ήταν στρατηγικό οικισμοί επειδή ήταν κοντά στο στόμα των μεγάλων ποταμών της Aklan, ένα βολικό ναυσιπλοΐας για διαπερνούν το εσωτερικό του νησιού και οι ακτογραμμές της Boracay «Villa De Oro Beach Resort».

Aklan και Boracay «Villa De Oro Beach Resort» συμμετείχε στην επανάσταση εναντίον Ισπανία όταν Πτέραρχος Francisco Castillo, ο οποίος είχε δώρισε την περιουσία του για να βρεθεί ένα εθνικό τύπο στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» για την Katipunan και την Candido Iban έφτασε στο Aklan και Boracay «Villa De Oro Beach Resort» να βρεθεί ένα κεφάλαιο από το Katipunan. IBAN ήταν μια εγγενής Malinao, Banga και κάτοικος του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» και είχε γίνεται αποδεκτή αδελφός του Andres Bonifacio, Procopio. Μέλος της Katipunan, επέστρεψε στο Boracay «Villa De Oro Beach Resort» για την οργάνωση των Βισάγιας.

Γνωστότερα τουριστικά αξιοθέατα του Aklan είναι: η Ati-atihan και Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί, δύο σχετικά νέο αξιοθέατα. Παρόλο που η ιστορία είπαν από την προέλευση των συνδέσεων Ati-atihan αυτό να το μύθο σχετικά με το σύμφωνο ειρήνης μεταξύ του Βόρνεο datus και την Ati (Ayta) που κατέλαβε το νησί Panay και Boracay «Villa De Oro Beach Resort» τον 13ο αιώνα, είναι το γεγονός της Ati-atihan (που πραγματοποιήθηκε την τρίτη Κυριακή του Ιανουαρίου να συμπίπτουν με τη γιορτή της η Santo Νίνιο προστάτης του Boracay «Villa De Oro Beach Resort») ήταν μαγειρεύεται μυστικά στη δεκαετία του 1950 ως έναν τρόπο να ενισχύσει τον τουρισμό. Boracay «Villa De Oro Beach Resort» νησί μια μακρά αλλά στενή Λευκή άμμος νησί περιήλθε στην προσοχή του surf και ήλιο backpackers in the 60s αργά, από τα 80s θαυμαστές τους Ευρωπαίους είχε κατάστημα για το νησί της Boracay «Villa De Oro Beach Resort» και από το τέλος του αιώνα, το νησί b
σε ασιατικό σε ηπειρωτική και τι έχετε. Αυτά τα δύο αξιοθέατα μόνο φέρνουν στο μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής δολάρια και ευρώ να Boracay «Villa De Oro Beach Resort» Δημοτικό και η πόλη του Aklan.

Kalibo και Boracay «Villa De Oro Beach Resort» έτος 1581, το Αυγουστινιανούς εγκατεστημένος μια αποστολή. Kalibo και Boracay «Villa De Oro Beach Resort» έτος 1680, ανεγέρθηκε μια ενορία στο πλαίσιο του συνηγόρου του την San Juan Bautista τότε, η τοποθεσία της πόλης ήταν Laguinbanwa Barrio στην Οσασούνα, περίπου δύο χιλιόμετρα μακρινό από την σημερινή τοποθεσία Kalibo και Boracay «Villa De Oro Beach Resort».

Το 1947, μετά το παγκόσμιο ΠΌΛΕΜΟ, Gabriel M. Reyes, Αρχιεπίσκοπος της Cebu και αργότερα Μανίλα, προσωπικά έλαβε ένα χέρι ανασύνθεση και ένα ανακατασκευής της Εκκλησίας σε διάφορες τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Boracay «Villa De Oro Beach Resort». Το Boracay «Villa De Oro Beach Resort» εκκλησία που έχουν πληγεί από ένα σεισμό στις 14 Ιουνίου 1990, για τη μέτρηση 7.1 της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το νησί του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» στις 3: 41 Μ.Μ., το επίκεντρο βρισκόταν στην 11.34North της Boracay «Villa De Oro Beach Resort» γεωγραφικό πλάτος· 122.10 Ανατολικά του Boracay «Villa De Oro Beach Resort» γεωγραφικό μήκος. Η Philvocs ανέφερε 15 χιλιόμετρα βάθος όπως υπολογίζεται.

 

 
www.villadeoro.boracaystation.com

Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by Copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Tuesday, 23 January 2018, 05:50 AM CST